10 beste tips for å hjelpe barnet ditt til å snakke mer


Hvis din lille ikke snakker så mye, eller sier så mange ord som du skulle ønske, så er dette heftet for deg. Her finner du mine 10 beste tips for å hjelpe barnet ditt til å bruke flere ord, og det beste er: det er enkelt, og krever ingen ekstra tid! Bare trykk på knappen under her, og last ned pdf-filen. Du kan bruke heftet enten rett på pcen, mobilen eller Ipaden din, eller printe det ut. 

LAST NED GRATIS HER

Det er ikke vanskelig å støtte språket - du må bare gjøre de rette tingene

 

Du har sikkert hørt mye forskjellig om hvordan du kan hjelpe barn til å utvikle et bedre språk. Noen sier at du bør kjøpe fancy leker, eller leke med barnet ditt i timesvis hver dag... Jeg er her for å vise deg at det ikke er vanskelig å støtte språket til barn, så lenge du gjør de riktige tingene.

Mitt navn er Rebekka Sævrøy. Jeg er utdannet logoped, og har jobbet som logoped i PPT siden 2019. Mitt "mission" her på Internett er å vise deg som er mamma eller pappa hvordan du kan støtte språket til barnet ditt, uten at det skal ta timesvis av dagen din. 

Dessverre er det veldig mange barn i Norge i dag som ikke får den språkstøtten som de har behov for. Det prioriteres for lite støtte i barnehager og kommunale tilbud, og mange barn må vente i evigheter før de får hjelp. Heldigvis kan du som forelder gjøre en forskjell for barnet ditt, og jeg vil vise deg hvordan.