LEK OG LÆR: styrk språket hjemme


Er du lei av generelle råd og tips om å leke med barnet ditt for å utvikle språket? Vil du ha konkrete forslag til hva du kan si og gjøre? Da er dette heftet perfekt for deg. Her får du både forslag til leker dere kan gjøre, hva dere kan øve på og hvordan, og strategier du kan bruke for å støtte språket gjennom hele dagen. Du trenger selvfølgelig ikke kjøpe nye fancy leker. 

LAST NED GRATIS HER

Vil du ha tilgang til flere gratis språkhefter? 

TRYKK HER

10 minutter er faktisk nok!


Visste du at forskning viser at så lite som 10 minutter med lek hver dag kan være nok til å både hjelpe barns språkutvikling og styrke relasjonen du har til barnet ditt? Men da må det være 10 minutter der du er 100% påkoblet. Du er på gulvet sammen med barnet ditt. Tven er av og mobilen er lagt bort. 

Mitt navn er Rebekka Sævrøy, og jeg er utdannet logoped. Jeg har en bachelor i språkvitenskap og en master i logopedi, og per dags dato jobber jeg som logoped i PPT og vår kommunale logopedtjeneste. Jeg ønsker å gjøre det enkelt for deg å styrke språket til barnet ditt. Med enkle strategier kan vi lære barn nye ord, og utvikle språket, uten at det går utover alt det andre man skal ha tid til i en travel hverdag. 

Å hjelpe barn med språk trenger ikke være vanskelig, eller å ta lang tid, men da må du vite hva du bør ha fokus på. Det kan jeg hjelpe deg med. 

Vil du ha tilgang til flere gratis språkhefter? 

TRYKK HER